Boekel! Zijn jullie Klaar voor een Sinterklaasfeest?

Beleef de show met de gehele familie!

Na de grote successen van de afgelopen jaren, zet De Party van Sinterklaas koers naar Boekel.

Een groot feest van Sinterklaas wat zal plaats vinden bij La Compagnie. Deze locatie zal omgetoverd worden tot een groot Sinterklaasfeest.

Tijdens de ca. 70 minuut durende Sinterklaasshow zal iedereen meegenomen worden naar dé ultieme Sinterklaassferen. Maar als blijkt dat één van de Pieten is belangrijks vergeten is, breekt er paniek uit. Lukt het de kinderen, goochelaar Bart en de Pieten om het probleem op te lossen? Of staan ze letterlijk met een mond vol pepernoten…

Samen met de kinderen zal het een dolle boel worden vol humor, magie, spanning en bovenal interactie.

 

Sinterklaasfeest Boekel

Op zaterdag 30 november 2024 zal het Sinterklaasfeest plaats vinden. Maar als blijkt dat de Pieten iets belangrijks vergeten zijn, breekt er grote paniek uit. Lukt het de kinderen, Goochelaar Bart en de Pieten om het probleem op te lossen voordat Sinterklaas erachter komt?

Samen met de kinderen zal het een dolle boel worden in de zaal. Zingen, springen en vele magische momenten vliegen voorbij.

 


Volle spaarkaart? Wissel deze om voor korting.

Sparen voor korting

Korting? Ja, je leest het helemaal goed. Je kunt bij lokale ondernemers gaan sparen voor een leuke korting.

Snel meer…

 

 

 

 

 

Sinterklaas theatershow

Kaartverkoop start binnenkort

Sinterklaasshow in Boekel

Pepernoten? Tijd voor een feest

Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden. Dus pak pepernoten en geniet van de after-movie van afgelopen jaar.

Dé organisatie

De organisatie is zeker geen onbekende in de Sinterklaaswereld. Jaarlijks helpen ze de grote kindervriend op allerlei gebieden. Zo schrijven ze eigen shows voor bedrijven, scholen, verenigingen en werkten ze mee aan diverse Sinterklaas (bioscoop)films en series waaronder; Sinterklaas & Diego: Het geheim van de ring, Het Sinterklaasjournaal, De Club van Sinterklaas, Bennie Stout en vele andere…

Script en organisatie: